Asiakaspalautteet

"Erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen tekijä, jonka kanssa juttu luisti. Vahvaa osaamista ja hyvät otteet. Useampi vaiva sai käsittelyä ja oloa helpotti jo yhden hoitokerran jälkeen. Varaan taatusti myös seuraavan ajan kyseiselle henkilölle, suosittelen lämpimästi! :)" 

Pia S.

"Evgeni on ollut luottohierojani jo monen vuoden ajan ja joka kuukausi palaavana osaan suositella häntä jo erittäin hyvin. Toimistohartiat, urheilulajien kokeilun jälkeiset kivut, pitempiaikaiset päälle leimahtavat ongelmat, me ollaan hoidettu ne kaikki. Evgeni osaa säätää paineen sekä mieltymyksen, että kehon tarpeen mukaan, ja hieronta on ihanan vuorovaikutteisia; hyvien keskustelujen lisäksi aiheena on kulloinenkin ongelma kehossa, ja se käydään läpi tehokkaasti niin hieronnan kuin osteopatiankin voimin."

Henrika H.

"Osaava kaveri ja täältä saa varmuudella apua vaivoihin. Iso suositus."
Erno T.
"Erittäin hyvä käynti ja ammattitaitoinen palvelu. Evgeni on asiantunteva ja ystävällinen, pitkään vaivannut kipu poistui käsittelyn jälkeen. Vahva suositus, tulen varmasti uudestaan!"

Erika M.

"Evgeni on taikuri 👌 Sekä hieronnassa kovin ottein, että osteopatiassa kevyin ottein. Kiitos 🙏🏻"

Minna L.

"Evgenin urheiluhieronta paransi useita kuukausia vaivanneen olkapääkivun kertaheitolla. Suosittelen!😊"

Leena V.

"Hyvin asiantunteva ja palveleva ote ja selkeä kommunikointi ongelmakohdista. Sain avun rintarangan jumiin."

Katri R.

"Evgenin vastaanotolla on aina mukava käydä ja asiantuntevilla osteopaattisilla hoidoilla ollaan saatu monta vaivaa pois."

Harri R.

"Olen käynyt Evgenillä osteopatiassa useita kertoja. Laatu aina priimaa, haasteisiin saatu apua ja keho ja mieli kiittää🙏🏼"

Joni M.

"Erinomainen kokemus. Evgenillä on asiantunteva ja miellyttävä ote tekemiseen. Hän myös osasi selittää asiat niin, että ymmärsin mistä vaivani johtuu, mitä se aiheuttaa ja miten sen saa hoidettua pois. Olo tuntui kevyemmältä jo heti hoidon jälkeen."

Johanna K.

"Aivan mahtava kyky löytää kivun syy, olen käynyt vaikka missä selvittämässä miksi lantio on kipeä ja nyt on kunnossa. Ainakin parin vuoden kärsimys on ohi ja olo hyvä. Suuren suuret kiitokset Evgeni."

Maria H.

"Osaava tekijä! Sain avun niskajumiin ja myös vinkkejä ongelmakohtaan. Vahva suositus 👍🏻😊"

Heidi K.