Kuka olen?

Minä olen Evgeni Rozov, koulutettu hieroja ja osteopaattiopiskelija. Valmistuin hierojaksi 2018, jolloin ymmärsin sen olevan mun unelma-ammatti; rakastan sitä mitä teen päivittäin työssäni. Työtäni ohjaa aito halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja siihen yhdistän monipuolisen osaamiseni asiakkaiden tarpeiden mukaan. Minulle on erittäin tärkeää saavuttaa tuloksia asiakkaiteni kanssa, vaiva kuin vaiva - pyrin ratkaisemaan sen loppuun asti. Ihmisten hoitamisessa minua kiinnostaa kehon kokonaisvaltaisuus, sekä kyseisen vaivan alkuperän löytäminen.


Minulla on yli 10 vuotta kilpaurheilutaustaa vapaaottelussa, sekä lukkopainissa EM-tasolla ja vakioasiakkaiteni joukosta löytyy monen lajin ammattilaisurheilijoita. Kolmen vuoden mittainen yhteistyö PTVGYM kuntosalin kanssa on antanut varman pohjan urheilijoiden hoitamisessa. Haluan kuitenkin auttaa jokaista asiakastani kivuttomampaan elämään taustasta riippumatta.


Intohimonani ovat myös telttailu sekä vaeltaminen, terveelliset elämäntavat, kirjat sekä itseni kehittäminen. Hieronnan lisäksi tarjoan kuivakuppausta sekä osteopatiaa opiskelijatyönä. Autan mielelläni kaikkia, kenen kehoa vaivaa erilaiset kiputilat!


Koulutustaustani:

  • Osteopatiakoulu Atlas                             2020-2024
  • Itä-Helsingin Hierojakoulu                        2018

Kilpaurheilutaustani:

  • Brasilian jujutsun EM-hopea ja -pronssi  2019
  • Lukkopainin EM-pronssi                           2019
  • Lukkopainin 2x SM-hopea                       2018
  • Vapaaottelun SM-mestari                        2017